Unieke kans in Amerika

#

Beschrijving

Ben jij de bakker die wij zoeken voor deze unieke uitdaging in New York?
We zoeken 3 bakkers voor een bepaalde periode in een buitenwijk (the Hamptons) van New York, op 2 uurtjes van Manhattan. Je komt te werken in een groot team van ongeveer 25-30 medewerkers op de drukste momenten van de werkdagen.
Het betreft een functie in de zomerperiode, van april 2019 tot september 2019.

Het bedrijf

De Nederlandse eigenaar van deze bakkerij is in 1986 naar New York gegaan om de bakkerij daar met een compagnon op te starten. Inmiddels zijn ze 33 jaar verder, heeft de bakkerij meerdere grote metamorfoses ondergaan en is het nu een grote bakkerij/ restaurant, het middelpunt van de wijk the Hamptons.

Bedrijfscultuur

De bakkerij is het hele jaar geopend van 06:00 tot 20:00 uur, 7 dagen per week. De zomerperiode is een uitzondering, dan is de bakkerij geopend van 05:30 tot 01:00 uur. Er werken 3 Nederlandse bakkers in vaste dienst. Verder wordt het team aangevuld met winkelpersoneel, tijdens de zomerperiode worden er vanuit Nederland een aantal bakkers gevraagd om deze unieke ervaring aan te gaan. In overleg word je 5 dagen per week ingepland, er blijft genoeg tijd over om The Big Apple te ontdekken.

Functie vereisten

Je bezit een aantal jaren werkervaring in een ambachtelijke omgeving. Je beheerst de Engelse taal. Verder ben je bereid om van april tot september 2019 in Amerika te verblijven. Het is mogelijk gebruik te maken van huisvesting op locatie. De eigenaar bezit een appartement die door 10-13 medewerkers wordt gedeeld tijdens de zomerperiode. Uiteraard word je ter plekke uitbetaald conform de geldende beloningen bij deze bakkerij.

Ben je enthousiast geraakt door bovenstaande, zie jij jezelf in de zomerperiode werken in deze bakkerij in New York en wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Reageer dan op deze vacature via onze site. Ook als je meer informatie wil hebben over deze functie horen we dit graag.

Details

  • Regio: Drenthe
  • Startdatum: 26-03-2019
  • Vacaturenummer: 1532
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl