Teamleider Snij Inpak omgeving Waalwijk

#

Wat ga je doen?

In deze fulltime functie ben je eindverantwoordelijk voor een goed verloop van het proces van de afdeling Snij, Inpak en Verdeel en de daarvoor benodigde mensen en middelen. Je hebt kennis van de producten, van grondstoffen en van Operational Excellence. Je bent in staat deze kennis optimaal over te dragen op en te delen met de teamleiders en de ca 65 medewerkers van de afdeling. Je voert in nauw overleg met de HR Business Partner het HR-beleid voor de afdeling uit en je rapporteert aan de Bakkerijmanager. In deze fulltime functie werk je in wisselende diensten.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een toonaangevend familiebedrijf dat al jaren actief is in de bakkerijwereld. Voortdurend zijn zij bezig met het op peil brengen van de waarde van zowel brood als banket. Dit doen zij door kwalitatief hoogwaardige producten te produceren in zeer moderne bakkerijen verspreid door heel Nederland.

Wat mag jij verwachten?

Deze klant wordt gekenmerkt als een familiebedrijf. Een belangrijke wens is flexibel blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. Binnen de bakkerij is er op termijn altijd de mogelijkheid om door te groeien.

Wat verwachten wij?

Je beschikt over een MBO + werk- en denkniveau en over een ruime (management) ervaring in de food. Je bent gericht op continu verbeteren en tevens uitstekend in staat om onder hoge werkdruk prioriteiten te stellen. Daarnaast is er continu focus op het dagelijkse productieproces, als ook het functioneren en de ontwikkeling van de teamleiders en de overige medewerkers van de afdeling Snij, Inpak & Verdeel. In deze functie sla je bruggen met je collega’s en werk je nauw samen met o.a. de afdelingen Productie, Logistiek en enkele staffunctionarissen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Noord Brabant
  • Startdatum: 12-04-2021
  • Vacaturenummer: 1801

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl