Summer Job in Luxe Badplaats bij New York

#

Beschrijving

Ben jij de bakker die wij zoeken voor deze unieke uitdaging in New York USA? Brood, Banket of All Round? We zoeken 3 bakkers voor de zomer in een luxe badplaats aan zee 2 uurtjes van Manhattan. Je komt te werken in een team met ongeveer 6 andere bakkers. Het betreft een functie in de zomerperiode voor een periode van 9 tot 12 weken.

Het bedrijf

De Nederlandse eigenaar van deze bakkerij is in 1986 naar New York gegaan om de bakkerij daar met een compagnon op te starten. Inmiddels zijn ze 33 jaar verder, heeft de bakkerij meerdere grote metamorfoses ondergaan en is nu het center van de luxe badplaats met een restaurant erbij, een gelato afdeling, grote bakkerij afdeling en life muziek in de weekenden.

Bedrijfscultuur

De bakkerij is in de zomerperiode open van vroeg in de ochtend tot 1 uur in de nacht! Er werken 3 Nederlandse bakkers (samen 60 jaar) in vaste dienst. Verder wordt het team aangevuld met 6 koks in de zomer en 30 man winkelpersoneel. Tijdens de zomerperiode worden er vanuit Nederland een aantal bakkers gevraagd om deze unieke ervaring aan te gaan. In overleg word je 5 dagen per week ingepland, er blijft genoeg tijd over om The Big Apple te ontdekken.
En na het werk lekker naar het strand.

Functie vereisten

Je bezit een aantal jaren werkervaring in een ambachtelijke omgeving.
Je hoeft niet goed Engels te kunnen spreken daar de voertaal in de bakkerij Nederlands is. Verder ben je bereid om hard te werken wanneer het nodig is. Het is mogelijk gebruik te maken van huisvesting boven de bakkerij. De eigenaar bezit een 200 m2 appartement die door 10-13 medewerkers wordt gedeeld tijdens de zomerperiode. Daarbij is een buiten dek prive voor het personeel van 75 m2. Temperatuur is gemiddeld 26 graden C. Uiteraard word je ter plekke uitbetaald conform de geldende beloningen bij deze bakkerij.
Ben je enthousiast geraakt door bovenstaande, zie jij jezelf in de zomerperiode werken in deze bakkerij in New York en wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Reageer dan op deze vacature via onze site. Ook als je meer informatie wil hebben over deze functie horen we dit graag.

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Drenthe
  • Startdatum: 20-06-2019
  • Vacaturenummer: 1583
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl