Stagiair marketing en communicatie

#

Beschrijving

Het vraagstuk van Het Ambacht is op strategisch niveau, de rode draad voor de aankomende jaren uitzetten in samenspraak met management en directie. Hoe wil het Ambacht zich presenteren, welke uitstraling op diverse communicatiemiddelen waaronder social media en tevens op beurzen.

Het bedrijf

Het Ambacht groep bestaat uit 5 werkmaatschappijen: Uitzendbureau Het Ambacht, Payroll Het Ambacht, Het Ambacht Opleidingen, Direct Chauffeurs en Direct Personeelsdiensten.
Het Ambacht is een gespecialiseerd bedrijf actief in arbeidsbemiddeling in de bakkerijsector. Direct Chauffeurs en personeelsdiensten richt zich op bemiddeling in de transportsector.

Bedrijfscultuur

Ons bedrijf kenmerkt zich door een platte structuur met veel ruimte voor ontwikkeling, waarbij jouw inbreng van groot belang is. Geen stage waarbij de resultaten onder in de la belanden.

Functie vereisten

Uiteraard ben je communicatief zeer vaardigen heb je ervaring / interesse in online marketing en social media. Maar bovenal iemand die een rode draad kan uitzetten voor de aankomende periode.

Heb je vragen over deze vacature of interesse neem dan contact op met Roy Holterman (operationeel manager) via 06-23297706 / roy@uitzendbureauhetambacht.nl

Details

  • Regio: Drenthe
  • Startdatum: 17-01-2019
  • Vacaturenummer: 1505

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl