Semi industrieel bakker omgeving Amsterdam

#

Wat ga je doen?

In deze fulltime functie (38 uur in wisselende diensten 3 ploegen) werk je zowel met machines als met de hand. De werkzaamheden voer je uit in de deegmakerij. Daarnaast ben je bezig met het decoreren/opleggen van deegstukken en bij de oven.
Je bent een bakker met een actieve werkhouding die graag verantwoordelijkheid neemt en werkt volgens de geldende veiligheids-, huis- en hygiëneregels. De diensten starten op zondagavond om 21:30 uur en de week eindigt op vrijdagavond om 23:00 uur. Incidenteel wordt er in het weekend gewerkt, maar je kan uitgaan van een vrij weekend.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een toonaangevend familiebedrijf dat al jaren actief is in de bakkerijwereld. Voortdurend zijn zij bezig met het op peil brengen van de waarde van zowel brood als banket. Dit doen zij door kwalitatief hoogwaardige producten te produceren in zeer moderne bakkerijen verspreid door heel Nederland.

Wat mag jij verwachten?

Deze klant wordt gekenmerkt als een familiebedrijf. Een belangrijke wens is flexibel blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. Binnen de bakkerij is er op termijn altijd de mogelijkheid om door te groeien. Je ontvangt een salaris volgens cao bakkersbedrijf industrieel (salarisschaal 3 of 4)

Wat verwachten wij?

Je beschikt over minimaal MBO 3 werk- en denkniveau en hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief vaardig, collegiaal, kunt goed in een team werken, computervaardig, bereid om te werken in 3 ploegen en waar nodig flexibel in werktijden. Je bent een bakker met een actieve werkhouding die graag verantwoordelijkheid neemt.

Betaald worden conform de industrieschalen met nog het nodige handwerk. Zie je hier een uitdaging en de voordelen van in dan komen we graag in contact met jou!

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 27-10-2020
  • Vacaturenummer: 1740

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl