Productiemedewerkers banket bakkerij omgeving Tiel

#

Beschrijving

Belangrijk werk!
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat duizenden mensen elke dag zorgeloos kunnen genieten van heerlijk vers banket dat gemaakt is met toewijding en dat voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid. Je werkzaamheden vinden plaats in een gekoeld orderpick gebied, waar je met behulp van display orders voor onze klanten klaarzet.

Het bedrijf

Deze moderne bakkerij levert dagvers banket aan supermarkten en retailer door heel Nederland.
Duizenden consumenten genieten elke dag van de heerlijke producten die gemaakt zijn door deze bakkerij.

Bedrijfscultuur

Deze bakkerij is een familiebedrijf. Zij stellen hoge eisen aan kwaliteit van de producten.

Functie vereisten

Wat neem je mee?
Naast een goed humeur vind je het bovenal leuk om nauwkeurig te werken zodat onze leverperformance op hoog niveau blijft. Je hebt er plezier in om op tijd en foutloos orders klaar te maken. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in een roulatie ook in het weekend te werken. Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse taal en bent woonachtig in een straal van ongeveer 25 km van Tiel. Ervaring met soortgelijk werk (in de food) is een pré, maar geen must als je bereid bent je handen uit de mouwen te steken.

Wat bieden wij?
Een parttime dienstverband met mogelijkheden vanaf 15 tot 25 uur per week. De werkzaamheden vinden grotendeels plaats tussen 11.00 en 18.00 uur. Je komt eerst via Uitzendbureau het Ambacht te werken en daarna, bij goed bevallen, krijg je een contract voor bepaalde tijd bij de bakkerij.
Naast werken vinden we plezier en gezelligheid belangrijk. Je wordt uitgedaagd om bij te dragen aan je het doorlopend verbeteren van de kwaliteit, werkomgeving en orderpick proces.

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 18-03-2019
  • Vacaturenummer: 1529

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl