Procesoperator industriele bakkerij omgeving Putten

#

Beschrijving

Ben jij een echt koekenbakker en wil je meer leren over de mooie wereld van de industriële bakkerij? Ben je daarnaast flexibel? Dan is de functie van Procesoperators industriële bakkerij bij deze bakkerij wellicht iets voor jou. Wij zoeken fulltime operators voor langere termijn.

Functieomschrijving.
In de functie van Procesoperator Industriële Bakkerij ben je verantwoordelijk voor het opstarten van het productieproces in een industriële bakkerij. Je bedient en onderhoud procesmachines en zorgt er natuurlijk voor dat de procesmachines blinkend schoon zijn. Je mengt en verwerkt deegmassa en strooisels waarbij je rekening houdt met de gestelde specificaties en kwaliteitseisen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het couvreren en overtrekken van gebakken producten.
In een team met procesoperators en productiemedewerkers zorg je samen voor een goede uitvoering van werkzaamheden aan de productielijn.
Al met al een zeer afwisselende en interessante functie, waarin je veel kan leren en jezelf verder kan ontwikkelen.

Het bedrijf

Deze bakkerij is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade bisquits en sinterklaarproducten.
Ook zijn zij een grote speler op de private -labelamarkt, maar produceren ook onder hun eigen merken. Zij exporteren hun producten naar meer dan dertig verschillende landen.

Bedrijfscultuur

Hun bedrijfscultuur laat zich typeren door begrippen als: gedrevenheid, ondernemerschap, innovatief en marktgericht. Samen met de medewerkers bereiken zij het gewenste resultaat door het uitvoeren van de kernwaarden: ‘Gewoon doen’, ‘Elke dag beter’ en ‘Consequente eenvoud’.

Functie vereisten

Wij vragen van jou:
• Technisch (mechanisch) inzicht.
• Probleemoplossend vermogen.
• HACCP en overige voedselveiligheidseisen.
• Goede beheersing Microsoft office programma’s is een pre.
• Nederlands en Engelse taal.
• Goede communicatieve vaardigheden, flexibele en proactieve instelling, doelgericht, zelfstandig, teamplayer, stressbestendig, nauwkeurig en kwaliteitsbewust.

Via onze site of bel ons voor meer informatie

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 27-02-2019
  • Vacaturenummer: 1308

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl