Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

#

Wat ga je doen?

In de winkel zal je als eerste taak hebben o klanten te voorzien van de mooiste producten. Dit doe je met een grote glimlach en doordat je zelf de producten maakt zal de klanten nog enthousiaster kunnen maken o ze af te nemen. Op de momenten dat er geen klanten zijn ondersteun je het team met patissiers. Na een inwerkperiode zal duidelijk worden welke “skills” je al hebt en welke je kan ontwikkelen. Hiervoor krijg je alle ruimte en ondersteuning van het team en de eigenaar.

Waar ga je werken?

Deze patisserie werkt op het hoogst mogelijke niveau, met oog voor elk detail worden de meest mooie maar vooral ook lekkerste producten vervaardigd. Voor de klanten is het elke keer weer een feestje om langs te komen. Dit gevoel willen ze dan ook meegeven aan elke klant. De winkel en productieruimtes zijn tip top in orde.

Wat mag jij verwachten?

In deze duo functie kan je zowel bezig zijn met de klant en deze de meest fantastische taarten bonbons en chocolade verkopen. Tevens kan jij je ontwikkelen in je vak. Heb je al de nodige kennis dan kan je nog verder ontwikkelen tot je alle fijne kneepjes van het vak kent. Je komt te werken in hecht team met een fijne werksfeer. Je werkt tijdens openingstijden van de winkel en de zaterdag hoort hier ook bij. Bedrijf ligt op een steenworp afstand van OV en ook een eigen parkeerplaats is aanwezig.

Wat verwachten wij?

• Enige ervaring met het patissiers-vak is een eis
• Je hebt productkennis van chocolade en patisserieproducten
• Je werkt altijd secuur en netjes
• Je bent in staat om klanten met een glimlach te helpen
• Je bent representatief

Naast een fantastische duo baan waarbij alle gelegenheid is om jouw kennis te verbreden ontvang je een goed salaris conform cao en zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 21-02-2020
  • Vacaturenummer: 1653

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl