Ovenist omgeving Doorn

#

Beschrijving

Door een verschuiving in het personeelsbestand komt er binnen het bestaande team van 5 broodbakkers een plek vrij voor een ervaren ovenist. In deze functie wordt er veel in de nachten gewerkt en bestaat voor namelijk uit het werken aan de ovens. De precieze werktijden en werkdagen zijn in overleg met het team, een vrije dag in de week is mogelijk in overleg.

Het bedrijf

Onze klant in de omgeving van Doorn staat voor een gerespecteerde bakkerij in hoogwaardige verse broodproducten die worden afgezet in de Foodretail en Foodservice. Groei gaat hand in hand met gemotiveerd personeel. Om dit te realiseren en te behouden staan de broodbakkers al om 00.00 uur klaar om een dagvers product te maken.

Bedrijfscultuur

Het bedrijf voldoet aan alle eisen die zijn vastgelegd in de hygiëne- en voedselveiligheidscode voor de brood- en banketbakkerij. Tevens is een er sprake van een vergaande automatisering binnen deze bakkerij, wat de werkzaamheden vergemakkelijkt.

Functie vereisten

Voor deze functie zoeken we een ovenist die:
- relevante ervaring heeft;
- fulltime beschikbaar is;
- bereid is om in de nachten te werken;
- bekend is met hygiëne- en voedselveiligheidscodes.

Het salaris bij deze bakkerij is conform cao bakkersbedrijf.

Ben jij een ervaren ovenist, woon je in de omgeving van Doorn en ben je op termijn beschikbaar? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Utrecht
  • Startdatum: 27-07-2018
  • Vacaturenummer: 1442

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl