Operator productie omgeving Oldenzaal

#

Beschrijving

Als Operator Productie (Bakker) bedien je de volledig geautomatiseerde productielijn van de grondstofvoorziening tot dat het kwalitatief hoogwaardige bake-off product de vriezer uit komt. Je bewaakt en controleert het proces en de productkwaliteit door het hele proces. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het eerste lijns-onderhoud. Tevens verwachten we een pro-actieve houding bij verbetertrajecten binnen de organisatie. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 5-ploegendienst (32 uur per week).

Het bedrijf

Deze bakkerij bakt bake-off brood van de beste kwaliteit voor de klanten en uiteindelijk de consument. Met state of art bakkerijtechnologie en jarenlange ervaring worden de producten binnen deze bakkerij bereidt.

Bedrijfscultuur

In deze bakkerij worden alleen natuurlijke grondstoffen gebruikt zonder onnodige toevoegingen. Er wordt continu geïnvesteerd in de vernieuwing van productie en logistieke processen met als doel een zo, laag mogelijk energieverbruik.

Functie vereisten

Een relevant MBO-diploma op niveau 3 (en/of Vapro B) en concrete werkervaring zijn een vereiste. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt kennis van levensmiddelenhygiëne. Daarnaast bent je flexibel en werk je kwaliteitsgericht en ordelijk. Goede kennis van de Nederlandse taal is een must.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, reageer via de site of neem contact met ons op.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 05-08-2019
  • Vacaturenummer: 1542
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl