Operator/ Deegmaker omgeving Almere

#

Wat ga je doen?

Voor een semi industriële bakkerij in de omgeving van Almere zijn we per direct op zoek naar een (ervaren) deegmaker. De werkzaamheden bestaan uit de deegbereiding voor bagels, muffins en appelstrüdels en het meehelpen aan de lijn.

Waar ga je werken?

De bakkerij is een kleine 20 jaar geleden opgestart en heeft een mooie gestage groei meegemaakt, deze lijn wordt nog steeds doorgezet. Er worden bagels, allerlei soorten brood, muffins en appelstrüdels geproduceerd, tevens zijn al deze producten te verkrijgen in een biologische variant. Deze producten worden zowel vers als diepvries geleverd aan horeca, wholesale, retail en out-of-home in binnen- en buitenland. Er wordt gewerkt op het allerhoogste kwaliteitsniveau als het gaat om de voedselveiligheid.

Wat mag jij verwachten?

Het team bestaat uit 4 personen die ervoor zorgen dat de productie op de juiste manier verloopt. Daarnaast werken er 10 mensen bij de inpak. Op dit moment wordt er gewerkt in een 2 ploegen systeem waarbij er gestart wordt tussen 04:00/06:00 uur en 12:00/14:00 uur. De bakkerij is net vernieuwd, met een nieuw pand, een nieuwe machinepark en gemotiveerd personeel.

Wat verwachten wij?

Wij zoeken een (ervaren) deegmaker die:
- Ervaring heeft in een soort gelijke functie;
- In de omgeving van Almere woont;
- Het geen probleem vindt om in 2 ploegendiensten te werken;
- (Een klein beetje) Technisch onderlegd is;
- Wil helpen deze bakkerij verder te laten groeien.

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie, woon je in de directe omgeving van Almere, wil je onderdeel zijn van deze mooie bakkerij en ben je op korte termijn beschikbaar? Reageer dan op deze vacature en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Flevoland
  • Startdatum: 19-02-2021
  • Vacaturenummer: 1770
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl