Meewerkend voorman omgeving Leeuwarden

#

Beschrijving

In deze functie ben je in een meewerkende rol verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van diverse broodconcepten die aan de lijn gemaakt worden waar jij verantwoording over draagt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zo’n zes tot twaalf personen aan jouw lijn. Je bedient machines en verricht eerstelijnsonderhoud aan machines. Je houdt controle over het productieproces door juiste instellingen van de productiemachines en juist grond- en hulpstoffengebruik. Je signaleert storingen, zorgt dat de producten voldoen aan kwaliteitsnormen en verricht opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Je komt met nieuwe oplossingen en ziet kansen voor verbeteringen.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend familiebedrijf dat al jaren actief is in de bakkerijwereld. Voortdurend zijn zij bezig met het op peil brengen van de waarde van zowel brood als banket. Dit doen zij door kwalitatief hoogwaardige producten te produceren in zeer moderne bakkerijen verspreid door heel Nederland.

Bedrijfscultuur

Dit bedrijf wordt gekenmerkt als een echt familiebedrijf. Een belangrijke wens is flexibel blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. Binnen de bakkerij is er op termijn altijd de mogelijkheid om door te groeien.

Functie vereisten

Je hebt een achtergrond in een soortgelijke functie en uiteraard de nodige ervaring in het aansturen van personeel. Je beschikt over een commerciële drive en bent in staat een zelfsturend team te creëren met de overige bakkers. Verder ben je verantwoordelijk voor alle zaken omtrent hygiëneregels een juiste documentatie en naleving. Je bent in staat om kwaliteitsproblemen te signaleren en een adequate oplossing te bedenken.

Je ontvangt een prima salaris volgens schaal 6 van de cao voor het bakkersbedrijf. Met daarbij volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
Meer weten over deze vacature neem dan gerust contact op!

Details

  • Regio: Friesland
  • Startdatum: 25-07-2019
  • Vacaturenummer: 1597

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl