Medewerker productie bakkerij omgeving Purmerend FT

#

Beschrijving

Als medewerker productie sta je in de lijn en voer je repeterende werkzaamheden uit. Na een gedegen inwerkperiode zal je op diverse plekken binnen het bedrijf worden ingezet. Na verloop van tijd zullen de werkzaamheden worden uitgebreid afhankelijk van ambitie en kunnen.
Je zorgt voor een nette werkomgeving en je ziet zelf ook werk liggen. Ook krijg je kennis over de bediening van machines zoals metaaldetectoren. De werkzaamheden zijn in een 2 of 3 ploegendienst.

Het bedrijf

De producten van deze bakkerij zijn o.a. te vinden in supermarkten in Europa, de Verenigde Staten, Brazilie, Australie, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en sinds kort ook in China. Deze bakkerij heeft ruim 500 bakkerijproducten voor zowel de professionele als de consumentenmarkt.

Bedrijfscultuur

Deze bakkerij heeft in Nederland 3 productielocaties. Hier werk je in een moderne, dynamische organisatie waar de basis is gelegd door ambachtelijk vakmanschap en duurzaam ondernemen. Zij produceren op verantwoorde wijze ambachtelijke bakkerijproducten.

Functie vereisten

Je bent proactief, je bent in staat zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Je hebt ervaring in een “food omgeving”, ervaring in een bakkerij is een dikke pré. Je kan werken volgens richtlijnen en hebt een flexibele instelling. Bij voorkeur heb je de ambitie om door te groeien. Je bent in staat om zelfstandig op locatie te komen.

Naast een goed salaris en vergoedingen conform de eigen cao van het bedrijf (afgeleide zoetwaren cao) biedt deze opdrachtgever ruimte voor ontwikkeling. Je hebt de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van operator. Reiskosten boven de 10 kilometer.

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 06-05-2019
  • Vacaturenummer: 1550

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl