Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

#

Wat ga je doen?

Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel en in de vriezer. Je komt te werken in een (h)echt familiebedrijf waar plezier, passie en kwaliteit goed samen gaan. In deze groot ambachtelijke bakkerij word je als broodbakker een onderdeel van de bakkersfamilie.

In deze fulltime functie kom je te werken in een gezellig team en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verdelen van de producten, pak je de geproduceerde producten in, ben je actief in de vriezer en zorg je voor een goede verdeling van de producten voor de logistiek. De productie draait 7 dagen per week. De werkdagen en werktijden zijn in overleg met het bestaande team.

Waar ga je werken?

Onze klant is een (h)echt familiebedrijf dat al 110 jaar bestaat. Deze bakkerij kenmerkt zich door passie, plezier en kwaliteit. De medewerkers voelen zich een onderdeel van de familie. De structuur in de bakkerij kenmerkt zich door de korte lijntjes, iedereen heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil het beste product maken voor de klant.

Wat mag jij verwachten?

Van het zuiverste meel tot de uiteindelijke lekkernij die met de klant meegaat. De broden, taarten en gebakjes van onze klant zijn niet zomaar producten, het zijn beloftes die iedere dag met veel plezier en passie worden gemaakt. Het liefst net weer wat beter dan die dag ervoor. En dat proef je!

Wat verwachten wij?

We zoeken een ervaren inpak/ magazijn/ diepvries medewerker met affiniteit in de bakkerij die bij voorkeur geen problemen heeft met het werken in ploegen/ verschillende diensten. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
- Sorteren van producten en bestellingen;
- Bijhouden en netjes houden van de vriezer;
- Bestellen van verschillende producten;
- Controleren van palletbonnen en procedures;
- Actief op de inpakafdeling, inpakken van verschillende producten vanuit de productie;
- Verdelen van de brood en banket producten voor de logistiek.

Ben jij nauwkeurig, een aanpakker, heb je affiniteit met brood en banket, ben je op korte termijn beschikbaar, ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie en wil je hier voor in aanmerking komen? Neem dan z.s.m. contact met ons op en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Zuid Holland
  • Startdatum: 19-06-2020
  • Vacaturenummer: 1686
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl