Lijnoperator industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

#

Beschrijving

Ben jij een echt koekenbakker en wil je aan de slag in een mooie en de modernste koekjesbakkerij van Nederland? Ben je daarnaast flexibel? Dan is de functie van Lijnoperators industriële bakkerij bij deze bakkerij wellicht iets voor jou. Wij zoeken fulltime operators voor langere termijn. De werkzaamheden worden in de 5-ploegen uitgevoerd werktijden 7:00 – 15:00 - 23:00.
In de functie van Lijnoperator Industriële Bakkerij ben je verantwoordelijk voor het opstarten van het productieproces in een industriële bakkerij. Je bedient en onderhoud procesmachines en zorgt er natuurlijk voor dat de procesmachines blinkend schoon zijn. Zorgen dat er storingsvrij gedraaid kan worden ook verhelp je kleine storingen en geef je grotere storingen tijdig door.

Het bedrijf

Deze ultra moderne industriële bakkerij is al decennia actief en tevens marktleider in (chocolade) biscuits Ook zijn zij een grote speler op de private -labelmarkt, maar produceren ook onder hun eigen merken. Zij exporteren hun producten naar verschillende landen.

Bedrijfscultuur

Ondanks de grootte van het bedrijf (80+ medewerkers) heerst er een informele cultuur en staan ze ervoor open om zowel hun producten als medewerkers te verbeteren.

Functie vereisten

Je hebt ervaring als bakker bij voorkeur in een industriële omgeving. Je hebt geen problemen met het werken in een 5 ploegensysteem. Je beschikt over technisch inzicht en kan volgens de geldende richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid werken.

Onze opdrachtgever hanteert de CAO Bakkersbedrijf en ook beloning en toeslagen worden conform deze cao uitgekeerd. Als je werkt in de 5 ploegendienst werk je 33,6 uur en ontvang je 37 % ploegentoeslag. Bij gebleken geschiktheid ligt uiteindelijk een vast dienstverband voor je klaar.

Details

  • Regio: Utrecht
  • Startdatum: 19-08-2019
  • Vacaturenummer: 1518

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl

Downloads