Leidinggevende Banketbakkerij omgeving Haaksbergen

#

Beschrijving

In deze meewerkende functie zal je niet alleen ondersteuning bieden aan de productieleider, maar ben je ook een echte “kartrekker”. Naast het produceren van banket van topkwaliteit zal je in samenspraak het volledige team van 22 bakkers (15 fte) aansturen. Je geeft begeleiding bij de werkzaamheden, stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat de medewerkers net iets beter gaan presteren. Je krijgt de ruimte om medewerkers intern op te leiden. Ook denk en help je actief mee in bij ontwikkelen van nieuwe producten.
De functie is fulltime en voor de lange termijn.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een zeer moderne ambachtelijke brood- en banketbakkerij met daarbij 10 winkels in oost-Nederland. Ook vindt er afzet plaats via het derde kanaal.

Bedrijfscultuur

Het bedrijf kenmerkt zich door een zeer moderne uitstraling en bakkerij. Door recentelijke nieuwbouw is een kwalitatief hoogwaardige en volledig ingerichte bakkerij ontstaan waar zowel nat als droog wordt gefabriceerd. De banketbakkerij is volledig gescheiden van de broodbakkerij. Daarnaast heeft het bedrijf ook een zeer sociaal karakter. Dit uit zich niet alleen door een zeer platte organisatie, maar ook door ondersteuning op maatschappelijke projecten.

Functie vereisten

Voor deze functie zoeken we een banketbakker met een afgeronde opleiding banket op minimaal mbo-niveau of iemand met leidinggevende ervaring in de foodbranche. Je beschikt over aantoonbare leidinggevende ervaring, dit is een harde eis. Je bent in staat om medewerkers naar een kwalitatief hoger niveau te ontwikkelen. Je bent woonachtig in het oosten van het land.

Naast het werken in een sfeervol bedrijf bieden we voor deze functie een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Ook biedt het bedrijf je volop de kans om zelf (door) te groeien.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 21-02-2019
  • Vacaturenummer: 1513

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl