Inpakoperator bakkerij omgeving Almelo

#

Wat ga je doen?

Al die mooie producten blijven natuurlijk niet goed als ze niet goed verpakt worden. Jij zorgt er in teamverband voor dat deze producten verpakt en verzendklaar worden gemaakt. Dit doe je onder met een Fuji systeem. Er wordt alleen doordeweeks gewerkt van maandagochtend tot en met vrijdagmiddag. Wel is het de bedoeling om in de toekomst op te schalen naar 1,5 of 2 ploegendiensten. Het betreft een fulltime functie met de intentie een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan. Je ontvangt een salaris conform de cao bakkersbedrijf met daarbij behorende toeslagen.

Waar ga je werken?

Deze koekbakkerij staat bekend om de goede kwaliteit en veelzijdigheid voor de producten. De slogan is ook altijd “Wij zijn misschien een dubbeltje duurder maar een euro beter”. Uiteraard zijn ze ook gecertificeerd om kwaliteit te waarborgen. Doordat deze bakkerij aan het groeien is zijn we op zoek naar versterking in de bakkerij.

Wat mag jij verwachten?

In deze bakkerij worden 7000 koeken per uur geproduceerd. Er is veel afwisseling in de producten, zo kan worden er 20 verschillende soorten koek geproduceerd. In een klein team produceer je samen het product, ondersteun je elkaar en werk je in een echt team!

Wat verwachten wij?

• Je hebt ervaring als inpakoperator bij voorkeur in de foodsector
• Je hebt bij voorkeur ervaring met Fuji systemen
• Je bent bereid om in een 2 ploegensysteem te werken
• Je bent een aanpakker met een proactieve houding
• Woonachtig in de omgeving van Almelo

Spreekt deze functie jou aan of wil je meer informatie over deze vacature of de verder mogelijkheden bij het Ambacht, gebruik dan de solliciteer direct knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 28-01-2021
  • Vacaturenummer: 1766

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl