Inpakmedewerkers 32/40 uur te Nijverdal

#

Beschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het inpakken van koek en taaiproducten, het ondersteunen van de bakkers bij het bakproces. Ook zal je ondersteunen bij het klaarzetten van producten voor transport. Daarnaast zorg je er samen met het team voor dat de bakkerij ordelijk en schoon blijft. De werkzaamheden zijn in een 2 ploegensysteem van 7 tot 15:00 uur en van 15:00 tot 23:00. De werkzaamheden kunnen parttime uitgevoerd worden echter wel in volledige diensten per dag.

Het bedrijf

Deze moderne koek- en taaibakkerij levert en produceert dagverse producten voor een aantal landelijk grootgrutters. De producten worden op een ambachtelijke wijze vervaardigt waarbij kwaliteit voorop staat.

Bedrijfscultuur

Binnen het familiebedrijf heerst een informeel karakter. Waarbij teamwork en het totale eindresultaat voorop staan. Het bedrijf is startende en hierdoor zijn er nog vele uitdagingen binnen de verschillende processen.

Functie vereisten

We zoeken gemotiveerde medewerkers die bereid zijn om in een 2 ploegensysteem te werken. Je werkt nauwkeurig en je kan goed in teamverband werken. Bij voorkeur heb je ervaring met inpakwerkzaamheden of ervaring in een food gerelateerde omgeving.

Wij bieden jou een salaris volgens de cao bakkersbedrijf.
Heb jij interesse? Reageer dan snel, dan kan je misschien maandag al starten!

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 29-08-2019
  • Vacaturenummer: 1603

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl

Downloads