Inpakker (bakkerij ondersteuner) te Groningen

#

Wat ga je doen?

In deze functie (minimaal 24 uur) zal je voornamelijk bezig zijn met snijden en verpakken van producten. Daarnaast maak je ze verzendklaar voor diverse filialen en andere afnemers. Zodra je klaar bent met je werkzaamheden ondersteun je de bakkers in de bakkerij met de werkzaamheden. De werktijden worden nog bepaald, maar het zal vroeg zijn!

Waar ga je werken?

Deze bakkerij in Groningen, heeft 1 productiebakkerij, meerdere eigen winkels en levert veel aan bedrijven en horeca. Deze bakkerij bestaat al ruim 25 jaar en heeft veel passie voor het bakkersvak. Exclusiviteit, superieure kwaliteit, tastbare ambachtelijkheid en aandacht staan centraal. In verband met groei en de pensionering van de huidige productieleider ontstaat deze uitdagende vacature.

Wat mag jij verwachten?

Alle bakkers hebben bij deze bakkerij passie voor het bakkersvak en willen er gezamenlijk voor zorgen dat alleen de allerbeste en -lekkerste producten gemaakt worden. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe trends, nieuwe technologieën en blijven innoveren zijn dingen die zij graag zien. Hier krijgen medewerkers dan ook alle vrijheid in.

Wat verwachten wij?

- Affiniteit en ervaring met brood
(dit kan in een supermarkt of soortgelijke werkplek zijn, maar ook een ervaren thuisbakker redt zich met deze werkzaamheden)
- Je hebt kunt verschillende producten onderscheiden
- Je bent leergierig en flexibel
- Je bent een echte aanpakker

- Werk in een leuk dynamisch team
- Werken in een open bakkerij
- 38-urige werkweek
- Functie voor langere tijd
- Salaris en toeslagen conform cao bakkersbedrijf

Details

  • Regio: Groningen
  • Startdatum: 06-06-2020
  • Vacaturenummer: 1680

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl