Commercieel intercedent regio Emmen (32-40 uur)

#

Wat ga je doen?

In deze functie werk je in teamverband, maar wel zelfstandig. Je zorgt voor de juiste match tussen vraag en aanbod. Je beheert de huidige klanten van Het Ambacht en zoek je actief naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Ook het werven van nieuwe kandidaten behoort tot je takenpakket, je denkt daarbij “out of the box” en zorgt voor een gunfactor. Top kandidaat gevonden maar geen passende vacature, je duikt erin en zorgt alsnog voor een passende functie. Je benadert nieuwe bedrijven in de branche en brengt de kandidaat en de diensten van Het Ambacht onder de aandacht.

Waar ga je werken?

Het Ambacht is dé zakelijke dienstverlener in de bakkersbranche. Wij houden ons bezig met bemiddeling van vaktechnisch personeel in de bakkersbranche en overige foodbedrijven. Daarnaast bieden we onze opdrachtgevers een totaalpakket aan met daarin uitzenden, werving & selectie en opleidingen. Dit doen wij bij ambachtelijke en industriële bakkerijen.

Wat mag jij verwachten?

Ons bedrijf kenmerkt zich door een platte structuur met veel ruimte voor ontwikkeling, waarbij je echt je eigen “toko” kunt runnen. Doordat we gestaag verder willen groeien, zijn we per direct op zoek naar een commercieel intercedent in de regio Emmen.

Naast een zeer vrije, maar verantwoordelijke functie bieden we een uitstekend salaris op basis van ervaring. Naast 25 vakantiedagen ontvang je adv dagen bij een fulltime dienstverband. Goed gepresteerd, dan ontvang je aan het eind van het jaar een bonus. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor zowel in- als externe scholing.

Wat verwachten wij?

Je beschikt over ervaring in de uitzendbranche als recruiter of intercedent en bent in staat om zelf startend te werken. Daarbij werk je altijd resultaatgericht Je hebt bij voorkeur ervaring in het bedien van (grote) accounts in de foodsector. Verder ben je commercieel ingesteld, initiatiefrijk en daadkrachtig. Je beschikt niet over een van-negen-tot-vijf-mentaliteit en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan je CV met motivatie naar gertjan@uitzendbureauhetambacht.nl

Details

  • Regio: Drenthe
  • Startdatum: 04-01-2021
  • Vacaturenummer: 1761

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl