Chef Broodbakker omgeving Naaldwijk

#

Wat ga je doen?

Voor een van onze klanten in de omgeving van Naaldwijk zijn we op zoek naar een Chef Broodbakker. In deze functie stuur je het volledige team van broodbakkers aan. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de bereiding van diverse ambachtelijke producten voor de 11 eigen bakkerswinkels en tal van derde kanaal klanten. Daarnaast draag je zorg voor het gehele reilen en zeilen in de broodbakkerij.

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een team van gemotiveerde collega's, die passie hebben voor het ambacht, de klus geklaard willen krijgen en natuurlijk ook houden van een geintje. Daarnaast wordt er gewerkt met hoogwaardige ingrediënten, een up to date machinepark, goede materialen en middelen om de kwaliteit van de producten te kunnen garanderen.

Wat mag jij verwachten?

Dit familiebedrijf is al meer dan 150 jaar een begrip in de omgeving en inmiddels staat de 5e generatie aan het roer. Met een team van ruim 100 collega's worden wekelijks duizenden klanten voorzien van de lekkerste bakkersproducten. De klant en de smaakbeleving staan centraal in deze bakkerij.

Wat verwachten wij?

We zoeken een ondernemende broodbakker III met leidinggevende capaciteiten. Je vindt het een uitdaging om dagelijks de broodbakkerij draaiende te houden en de eindverantwoordelijkheid te dragen over de mensen, producten, materialen en de middelen. Tevens word je blij van het hele scala aan verantwoordelijkheden van deegbereiding tot onderhoud van het machinepark, en van productvernieuwing tot het houden van functioneringsgesprekken. Het betreft een fulltime functie, de werkdagen en werktijden zijn in overleg met het bestaande team, met in ieder geval een vrije dag per week. Als chef broodbakker heb je verder recht op een maar dan uitstekend salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij een ervaren Chef Broodbakker III, heb je leidinggevende kwaliteiten, word je enthousiast van bovenstaande vacature en wil je een belangrijk onderdeel worden van dit mooie familiebedrijf? Neem dan contact met ons op en reageerd op deze vacature.

Details

  • Regio: Zuid Holland
  • Startdatum: 11-01-2021
  • Vacaturenummer: 1763
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl