Chef brood/ banketbakker gezocht omgeving Eindhoven

#

Beschrijving

Als chef brood- en banketbakker binnen deze bakkerij heb jij de leiding over 4 brood- en banketbakkers. Je zorgt ervoor dat alles op de werkvloer goed verloopt. Tevens heb je de eindverantwoordelijkheid over de productie. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag van 05.00-13.30 en zaterdag van 03.00-11.30.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft dagelijks een breed assortiment brood & banket vers in de 2 eigen winkels liggen. Het is een bakkerij waar kwaliteit, vriendelijkheid en service heel gewoon is. De specialiteit van de bakkerij is de enorme keuze aan dagelijks vers gebak.

Bedrijfscultuur

In deze bakkerij wordt alles in eigen bakkerij bereid voor de 2 eigen vestigingen en een deel derde kanaal. Sinds het ontstaan van de bakkerij is er een zeer goede naam opgebouwd in Eindhoven. Bij deze klant worden banketproducten en luxe broden geproduceerd.

Functie vereisten

Wij vragen van jou dat jij een afgeronde en relevante opleiding met minimaal 5 jaar ervaring als chef brood- en banketbakker. Ook dat je per 1 januari 2019 fulltime beschikbaar bent en woonachtig bent in de omgeving van Eindhoven (max 30 km).

Ben jij de ervaren chef brood- en banketbakker die wij zoeken voor deze bakkerij? Reageer dan snel.

Details

  • Regio: Noord Brabant
  • Startdatum: 16-10-2018
  • Vacaturenummer: 1480
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl