Cake bakker omgeving Middelharnis

#

Wat ga je doen?

Om een goede balans in de bakkerij te behouden zoeken we een bakker die affiniteit heeft met cake. Je zal je van begin tot eind bezig houden met volgen van receptuur en bakken van cake. Uiteraard controleer je het eindproduct en stuurt bij waar nodig. Door jou kennis en ervaring weet je ook deze kennis over te brengen op collega’s. Je werkt in weekdienst en de werktijden variëren tussen 6:00 en 16:30 waardoor je elke avond op tijd thuis bent! Wel wordt er verwacht dat in de zeer drukke periode voor feestdagen extra gewerkt wordt en ook af en toe een zaterdag.

Waar ga je werken?

In deze ambachtelijk cakebakkerij werken ze op een ambachtelijke manier met de machines anno 2020. De producten vinden hun weg naar consument via een groot aantal retailers in Nederland en daar buiten. Diverse soorten cake orden vervaardigd in een team van 25 fte in de productie waarvan 40% in de bakkerij werkt en 60% op de inpak. Binnen de bakkerij is een mix van volwaardige bakkers aangevuld met ondersteuners.

Wat mag jij verwachten?

In dit familiebedrijf wordt ’s ochtends gezamenlijk een broodje gegeten en is een beperkte hiërarchie aanwezig. Een echt en hecht team staat voor elkaar klaar om samen een kwalitatief hoogwaardig product te maken.

Wat verwachten wij?

- Je hebt een afgeronde bakkersopleiding
- Aantoonbare ervaring in de bakkerijsector (cakeproducten is een pré)
- Je bent een echte teamplayer
- Je staat voor kwaliteit
- Je hebt enig technisch inzicht

We bieden een mooie afwisselende baan in de dagdienst, salaris en vergoedingen afhankelijk van ervaring volgens de cao Zoetwaren.

Details

  • Regio: Zuid Holland
  • Startdatum: 02-09-2020
  • Vacaturenummer: 1711

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl