Broodbakkers gezocht omgeving Oldenzaal

#

Beschrijving

Je zal aan de klein- en grootbroodlijn staan en busbrood, boerenbrood, schotelbrood en kleinbrood maken. Dit gebeurd in de tweeploegendienst.

Je signaleert en meld technische problemen en voert controles uit. Daarnaast is hygiene erg belangrijk en werk je hier ook naar.

Wat bieden wij jou:
- een salarisinschaling volgens de bakkers cao
- ploegentoeslag
- een leuke werkomgeving
- een baan voor langere tijd

Het bedrijf

Deze bakkerij bakt grootschalig broodspecialiteiten in warme bakkers kwaliteit. Onze klanten uit binnen- en buitenland komen voornamelijk uit Retail, Foodservice en Grootverbruik.

Bedrijfscultuur

Deze bakkerij heeft een passie voor brood! Brood is voedzaam, veelzijdig en sterk verankerd in vele eetculturen. Er is eindeloze variatie mogelijk met slechts enkele natuurlijke ingredi├źnten. Bij deze bakkerij vinden zij daarom dat brood erbij hoort. Iedereen moet kunnen genieten van goed en betaalbaar brood; overal en op elk moment van de dag.

Functie vereisten

Je hebt minimaal MBO 2 van de bakkersopleiding afgerond. Ook heb je ervaring opgedaan in een food of bakkerij omgeving. Affiniteit met brood is aanwezig en je bent ook nog eens collegiaal en flexibel ingesteld.

Via onze site of bel ons voor meer informatie.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 15-01-2019
  • Vacaturenummer: 1502

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl