Broodbakker Utrecht

#

Beschrijving

In deze zelfstandige functie produceer je in teamverband de mooiste broodproducten. Door de verschillende afzetkanalen wordt er gedurende hele dag door gewerkt. Hierdoor werk je mee in een “3 ploegensysteem” en ben je op zaterdag vrij!

Dagdienst: 5 dagen starten om 07:00 uur;
Middagdienst: 5 dagen, startend op zondagochtend om 06:00 uur, ma t/m do om 03:00 uur
Avonddienst: Maandag t/m vrijdag starten om 15:00 uur

Het bedrijf

Voor een groot ambachtelijke bakkerij in Utrecht zoeken wij een fulltime brood bakker.
Deze ambachtelijke familie bakkerij bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en is een begrip in Utrecht en omgeving. Er wordt voornamelijk voor de eigen winkel, horeca, catering, de zorg en het bedrijfsleven geproduceerd en op deze locaties verkocht.

Bedrijfscultuur

Het moderne bedrijf kenmerkt zich door een gemoedelijke werksfeer en zeer platte organisatie. Zelfs jouw bakje koffie drink je in een sfeervolle omgeving.

Functie vereisten

We zoeken bij voorkeur een ervaren zelfstandig broodbakker met relevante en recente werkervaring in een ambachtelijke omgeving. Heb je deze ervaring nog niet reageer dan gerust! De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken en draaien van degen, het opmaken en het bakken van diverse broodsoorten. Tevens kun je worden ingezet aan de oven.

Ben jij een allround zelfstandig werkend broodbakker, woon je in de directe omgeving van Utrecht en ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Neem dan contact met ons op of reageer via de site en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Utrecht
  • Startdatum: 03-09-2019
  • Vacaturenummer: 1605

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl