Broodbakker omgeving Millingen aan de Rijn

#

Wat ga je doen?

Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Millingen aan de Rijn ze we per direct op zoek naar een (zelfstandig werkend) broodbakker. Alle producten worden gemaakt in de eigen bakkerij, van deze broodbakker wordt dan ook verwacht dat hij/zij uiteindelijk elk proces wilt gaan leren. De productie is met name voor de eigen vestigingen en een gedeelte derde kanaal productie.

Waar ga je werken?

Deze ambachtelijke bakkerij staat voor kwaliteit en wordt aangestuurd door 2 zeer ervaren bakkers waarvan 1 van de 2 de titel Meesterboulanger draagt. Het bedrijf is van oorsprong een familiebedrijf, uiteindelijk zal de bakkerij worden overgedragen zodat het een gezonde toekomst heeft.

Wat mag jij verwachten?

Het team dat werkt in deze bakkerij werkt al lang samen en weten wat ze aan elkaar hebben. Doordat de productie blijft groeien staat het team op een punt waar uitbreiding nodig is om de kwaliteit te waarborgen en de werkdruk te verlagen, dit heeft met name te maken met het openen van een tweede vestiging.

Wat verwachten wij?

Voor deze ambachtelijke bakkerij zijn we op zoek naar een broodbakker die open staat voor innovatie en de ontwikkeling van zichzelf. Het betreft een functie voor langere tijd. De werkdagen en werktijden zijn in overleg met het bestaande team, de werkdagen zijn in ieder geval van woensdag tot zaterdag, de overige dag is in overleg. Ook een 4 daagse werkweek behoort tot de mogelijkheden. Het team start op vanaf 01:00 uur, de laatste broodbakker sluit aan om 04:00 uur.
Van de broodbakker verwachten we:
- minimaal een afgeronde opleiding MBO niveau 3 tot bakker;
- iemand die wil/ kan aanpakken;
- motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel;
- de drive om te willen werken in een zeer kundig team, waarbij de mogelijkheid aanwezig is jezelf te ontwikkelen.

Woon jij in de omgeving van Millingen aan de Rijn, ben je per direct of op korte termijn beschikbaar en lijkt bovenstaande functie je een mooie nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 13-11-2020
  • Vacaturenummer: 1745
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl