Broodbakker omgeving Hardenberg

#

Beschrijving

Voor deze klant in de omgeving van Hardenberg zijn we per direct op zoek naar een broodbakker die zelfstandig kan draaien. De werktijden zijn zowel in de nacht als overdag, in het begin van de week start je rond 02:30 uur, op de vrijdagavond wordt er rond 22:00 uur opgestart.

Het betreft een fulltime met de intentie voor langere tijd. De werkdagen en werktijden zijn in overleg met het bestaande team.

Het bedrijf

Deze ambachtelijke bakkerij is al meer dan 90 jaar een begrip in de omgeving. Het kleine team produceert elke dag met veel passie de lekkerste producten. De verschillende specialiteiten worden vers bereidt en kunnen in de authentieke bakkerswinkel gekocht en genuttigd worden.

Bedrijfscultuur

Het kleine team bestaat uit broodbakkers en banketbakkers die elke dag klaar staan voor de klant. Het geheel bestaat uit een bakkerij, winkel en er wordt geproduceerd voor externe partijen.

Functie vereisten

We zoeken een broodbakker die zelfstandig kan draaien. De productie bestaat uit grootbrood, kleinbrood en stukswerk. Daarnaast is het mogelijk om te assisteren in het banket.

Ben je geinteresseerd in bovenstaande vacature, ben je op korte termijn beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Hardenberg? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 18-09-2019
  • Vacaturenummer: 1609
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl

Downloads