Broodbakker omgeving Deventer

#

Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van het team zijn we per direct op zoek naar een bakker. Bij voorkeur met een brood achtergrond. De werkzaamheden worden 7 dagen per week uitgevoerd in wisselende diensten. Door middel van koelinstallaties en een remrijskast kan er veel in het voren worden gewerkt. De sfeer in de bakkerij is zowel gemoedelijk als professioneel.

De werktijden zijn over het algemeen vanaf 03.00.

Waar ga je werken?

Deze zeer moderne, ambachtelijke bakkerij is 5 jaar geleden compleet nieuw gebouwd en is voorzien van alle gemakken om de werkzaamheden ook overdag uit te kunnen voeren. De bakkerij is open en gesitueerd in de bijhorende supermarkt. De bakkerij is per week goed voor een ruime omzet en een belangrijke pijler van de winkel.

Wat mag jij verwachten?

Vanuit de aangesloten supermarkt formule doen ze alles voor de klant. Dit gedrag zien we ook graag terug in de bakkerij zowel naar elkaar toe als naar de collega’s in de supermarkt en de klanten.
Het totale bakkerij team bestaat uit 5 bakkers en de werkzaamheden in de bakkerij beslaan zowel brood als banket, waarbij brood de boventoon voert.

Wat verwachten wij?

Wat vragen we:
Voor deze functie zoeken we bij voorkeur een bakker die ervaring heeft in brood, maar heb je een banket achtergrond en wel affiniteit met brood dan heeft reageren ook zeker zin.

We vragen een flexibele opstelling wat betreft werktijden waarbij de weekenden geen problemen dienen te zijn. De functie is bij goed bevallen voor de lange termijn waarbij er zeker de mogelijkheid is voor opleiding en doorgroeimogelijkheden.

Wat bieden we:
Hoewel onze opdrachtgever actief is in de supermarktbranche zal je beloont worden conform de CAO bakkersbedrijf met bijbehorende toeslagen. De mogelijkheid om opgeleid te worden tot volwaardig broodbakker.

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 16-11-2020
  • Vacaturenummer: 1746

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl