Broodbakker ambachtelijk te Rotterdam

#

Wat ga je doen?

In deze fulltime functie zullen de werkzaamheden bestaan uit allround productie binnen de bakkerij. Je zal je bezig houden met zowel groot als kleinbrood. Dit produceer je op zowel de standaard methode als op desembasis. De werkzaamheden voer je uit een in wisselend rooster met tijden van +/- 16:00 tot 24:00 en van 2:00 tot 10:00.

Waar ga je werken?

Ruim 50 jaar is dit familiebedrijf al actief in de bakkerijsector, naast een broodbakkerij beschikt het bedrijf over een volledige banketbakkerij en chocolaterie. Binnen de bakkerij wordt gewerkt in een tea van in totaal 35 medewerkers, waarvan er 11 in de bakkerij staan. Er wordt geproduceerd voor zowel eigen winkels als ook vele derde kanaal afnemers.

Wat mag jij verwachten?

Innovatie en ontwikkeling waarbij goed gelet wordt op ergonomie, dat is waar het bedrijf voor staat. Ook zijn ze blijven groeien en innoveren en er werden in de loop der jaren verschillende prijzen in de wacht gesleept.

Wat verwachten wij?

Je bent bekend met alle facetten van het broodbakkersvak.
Je kan zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren.
Opleidingsniveau MBO 3 of 4.
Je bent flexibel en een echte teamplayer.
Je werkt met Passie voor eerlijke, pure en lekkere producten.

Een leuke werkomgeving in onze ambachtelijk bakkerij met gezellig collega's. Uiteraard ontvang je een goed salaris conform de cao bakkersbedrijf.

Details

  • Regio: Zuid Holland
  • Startdatum: 15-01-2021
  • Vacaturenummer: 1696

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl