Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

#

Wat ga je doen?

In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten. In deze functie kun je zelfstandig (leren) werken ook heb je mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je produceert naast groot en kleinbrood ook banket (geen natgebak) korstwerk, stukswerk en bladerdeeg producten. De werkzaamheden worden in een wisselend rooster uitgevoerd in de ochtend en middag. (geen nachtwerk dus!)

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een ambachtelijke bakkerij in hartje Amsterdam. Dit familiebedrijf staat al jaren garant voor kwaliteit en mooie producten. In de bakkerij wordt een breed assortiment van brood en banketproducten (geen natgebak) geproduceerd. Op een viertal eigen verkooplocaties in en rond Amsterdam worden deze producten verkocht. Tevens vindt er afzet plaats via broodventers en levering aan horeca.

Wat mag jij verwachten?

In 2019 heeft het bedrijf flinke veranderingen doorgevoerd waardoor er een moderner bedrijf is ontstaan. Verder is dit een bedrijf waar je als medewerker telt, jouw stem moet belangrijk zijn en dit van verkoop tot de bakkerij. Ontwikkelen als medewerker en vrijheid om als zelfsturend team te opereren, uiteraard wordt hier een stuk verantwoordelijkheid voor terug gevraagd.

Wat verwachten wij?

Je hebt een achtergrond als bakker en enkele jaren ervaring. Bij voorkeur heb je ervaring met desem en banket. Heb je dit niet dan is dat geen probleem, ruimte voor ontwikkeling is er volop.
Je zal alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren in bakkerij. Je bent een echte teamplayer en bedrijfsbelang gaat voor eigen belang.

Ben jij een schoolverlater die de fijne kneepjes van het vak nog moet leren, daar is ook ruimte voor.

Array

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 17-02-2020
  • Vacaturenummer: 1652

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl