Broodbakker Ambachtelijk omgeving Barneveld

#

Beschrijving

In deze fulltime functie werk je voornamelijk op conventionele tijden. Je bereidt binnen het team zowel groot als kleinbrood. Dit doe je van A tot Z en volgens een strakke maar haalbare planning zorg je er voor dat de producten tijdig in de eigen winkels liggen.

Het bedrijf

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Barneveld zijn wij op zoek naar een ambachtelijke broodbakker. De bakkerij beschikt over een zeer moderne productieruimte waar met de nieuwste machines wordt gewerkt.

Bedrijfscultuur

Dit familiebedrijf staat bekend als dynamische bedrijf waar kwaliteit voor op staat. Binnen het bedrijf is ruimte voor ontwikkeling persoonlijk vlak, maar ook ontwikkeling van producten en het uitwerken van jouw ideeën is mogelijk. Hierdoor heb je alle mogelijkheden om jouw creativiteit tot uiting te brengen.

Functie vereisten

Je hebt een afgeronde bakkersopleiding, bij voorkeur heb je al enige ervaring in de bakkerij. Nog belangrijker is dat je beschikt over creativiteit met het juiste gevoel voor het product. Je wordt enthousiast van de door jou gemaakte broden. Uiteraard kan je werken volgens de geldende hygiëneregels en kwaliteitseisen. Ook kun je jouw werkzaamheden goed plannen en organiseren.

Binnen deze functie krijg je eigen vrijheid en verantwoordelijkheid, je werkt in een klein maar flexibel team. De bakkerij is modern en je krijgt de mogelijkheid eigen producten te maken. Uiteraard ontvang je een goed marktconform salaris met nachtvergoedingen conform de cao bakkersbedrijf.

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 21-06-2019
  • Vacaturenummer: 1584

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl