Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

#

Beschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het produceren van zowel brood- als banketproducten.
Werktijden:
Ma 2:00 uur
Di vrij. Wo 2:00 uur
Do 2:00 uur. Vr 00:00 uur en za 20:00 uur (vrijdagavond).
Je begint de werkdag met draaien van brood, hierbij wordt gebruikt gemaakt van een bollenkast. Na deze werkzaamheden wordt er begonnen met de productie van gebak.

Het bedrijf

Voor deze authentieke ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Deventer zijn we op zoek naar een fulltime broodbakker met daarnaast een liefde voor banket.

Bedrijfscultuur

Dit lokale bedrijf met 2 verkooplocaties met lunchroom is een begrip in de regio. De “Sallandse” hands-on mentaliteit kom je ook bij deze bakkerij tegen. Naast de werkzaamheden in de productie van heerlijke broodproducten help je ook mee bij de vervaardiging van (nat) gebak en banket.

Functie vereisten

Voor de opdrachtgever zijn we bij voorkeur op zoek naar een zelfstandig werkend bakker. Heb je nog niet zoveel ervaring dan is dat geen probleem. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om te werken in een klein maar gezellig team. Wel beschik je over aantoonbare ervaring of een afgeronde bakkersopleiding.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de regio met volop ontwikkel mogelijkheden tot allround bakker dan komen we graag met jou in contact! Uiteraard krijg je een beloning conform cao Bakkersbedrijf en zijn er personeelsregelingen.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 16-04-2019
  • Vacaturenummer: 1537

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl