Bedrijfsleider grondstof en halffabricatenproducent omgeving Tiel

#

Beschrijving

Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het optimale verloop van het productie- en logistieke proces binnen de organisatie. Ook de dagelijkse aansturing van de productie behoort tot jouw taak. Daarnaast ben je continue bezig met verbetering van de eindproducten efficiënt werken en realisatie van kwaliteitsnormen. Leverbetrouwbaarheid, maar ook veiligheid en hygiëne van de afdelingen zijn tevens van groot belang.
Het aansturen, controleren en begeleiden van het productieproces inclusief bijbehorende administratie en ondersteunende afdelingen (zoals etikettering, grondstoffen en expeditie). Hiertoe behoort ook het inboeken van productieorders, verwerken van productieorders, aanmaken van artikelcodes, inboeken van inkooporders en het afboeken van voorraden. Je vertaalt de bedrijfsvisie naar haalbare werkdoelen. Je voert overleg met je leidinggevende met betrekking tot onderhoud van machines en productielijnen. Tevens lever je input voor het onderhouds- en investeringsplan. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderhouds- investerings- en (productie)plan.
Ook op personeelsgebied ben je actief in het (aan)sturen van de medewerkers die werkzaam zijn in de fabriek. Je verzorgt de productieplanning en voert deze uit en maakt hier een zo efficiënt mogelijke personeelsplanning bij. Je bent onderdeel van het MT en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de organisatie.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groothandel in bakkerijproducten. Via diverse kanalen worden de producten wereldwijd afgezet. Het bedrijf opereert zelfstandig binnen een groter concern, ondersteuning wordt geboden op het gebied van commercie, ICT en HRM. In een team van in totaal 15 medewerkers.

Bedrijfscultuur

Het bedrijf heeft door haar onafhankelijke karakter veel weg van een familiebedrijf, je bent hier absoluut geen nummer en inbreng op alle niveaus wordt meegenomen in het bedrijfsproces. Bevlogenheid van medewerkers in elk zijn vakgebied is wat het bedrijf kenmerkt.

Functie vereisten

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
Je hebt kennis van en / of affiniteit met de levensmiddelen industrie.
Je hebt ervaring met leiding geven en je bent in staat om draagvlak te creëren.
Je beschikt over natuurlijk leiderschap.
Je bent in staat duidelijke doelen te stellen en deze over te brengen naar het team.
Je bent cijfermatig en analytisch sterk, pragmatisch, doel- , resultaat- en oplossingsgericht.

Naast een zeer zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie met ruimte voor eigen initiatief. Tevens bieden we je een gezellig team waarbij we informeel en actief met elkaar samenwerken. Beloning conform de cao van Groenten- en fruitverwerkende industrie.

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 19-05-2019
  • Vacaturenummer: 1564

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl