Banketbakker omgeving Eindhoven

#

Beschrijving

Als banketbakker binnen deze bakkerij maak je vlaaien, koekjes, natgebak, bruidstaarten, themataarten etc. Ook is er de mogelijkheid om chocolade te maken. Ervaring hierin is niet vereist maar mooi meegenomen. Ook maken ze in deze bakkerij luxe klein brood. Hierbij kan je denken aan rozijnenbrood e.d. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag van 05.00-13.30 en zaterdag van 03.00-11.30.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft dagelijks een breed assortiment brood & banket vers in de 2 winkels liggen. Het is een bakkerij waar kwaliteit, vriendelijkheid en service heel gewoon is. De specialiteit van de bakkerij is de enorme keuze aan dagelijks vers gebak.

Bedrijfscultuur

In deze banketbakkerij wordt alles in eigen bakkerij bereid voor de 2 eigen vestigingen en een deel derde kanaal. Sinds het ontstaan van de bakkerij is er een zeer goede naam opgebouwd in Eindhoven.

Functie vereisten

Wij vragen van jou dat jij een afgeronde banketbakkersopleiding met minimaal 2 jaar ervaring als banketbakker. Ook dat je per 1 januari 2019 fulltime beschikbaar bent en woonachtig bent in de omgeving van Eindhoven (max 30 km).

Ben jij de banketbakker die wij zoeken voor deze banketbakkerij? Reageer dan snel.

Details

  • Regio: Noord Brabant
  • Startdatum: 16-10-2018
  • Vacaturenummer: 1479
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl