Banketbakker lijnmatig 24/32 uur te Zutphen

#

Wat ga je doen?

In deze functie voor 24 a 32 uur per week voor de lange termijn werk je met een vast team aan 1 lijn, je wisselt handwerk af met machinaal. Hierbij vervaardig je koeken en hartig banket in grotere charges. Je bent met het gehele proces bezig van afwegen van grondstoffen tot opmaak en afbakken van het product. Uiteraard zorg je er ook voor dat er een nette en schone werkplek blijft en zodoende ook de hoogste hygiëne norm behaalt.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is in ruim 50 jaar van dorpsbakker uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van brood in de Nederlandse natuurvoeding met dagverse uitlevering van ambachtelijk gemaakt kwaliteitsbrood en -gebak. Ter uitbreiding van het bestaande team zoeken wij een fulltime broodbakker die lijnmatig kan werken met daarbij het nodige handwerk.

Wat mag jij verwachten?

Deze bakkerij kenmerkt zich door een informele laagdrempelige cultuur en een echte aanpakkersmentaliteit. Liefde voor het mooie bakkersambacht straalt het bedrijf uit en werknemers zijn er langdurig in dienst. Ook krijg je een net salaris op basis van opleiding en ervaring conform de cao bakkersbedrijf.

Wat verwachten wij?

• MBO bakkersopleiding minimaal niveau 3
• Werkervaring in een ambachtelijke of industriële bakkerij
• Goede beheersing van de Nederlandse taal

Naast een goed salaris op basis van de cao bakkersbedrijf, krijg je binnen het bedrijf de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Dus wil je werken in een informele bakkerij met toekomstmogelijkheden neem contact met ons op.

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 10-11-2020
  • Vacaturenummer: 1743

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl