Banketbakker industrie omgeving Arnhem

#

Wat ga je doen?

Na een gedegen inwerkperiode op de diverse lijnen productsoorten weet je precies hoe de verschillende processen lopen binnen de banketbakkerij. Het vervaardigen van diverse deegsoorten, van begin tot eind, heb je hierna volledig onder de knie.

Na deze inwerkperiode werk je mee in alle processen en zorg je er voor dat er hoogwaardig kwalitatief product van de band rolt. Je signaleert afwijkingen in het product, maakt vergelijkingen met testproducten en stelt een verbeterplan op.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een industriële banketbakkerij en produceert gebak en desserts. Het brede assortiment aan gebak vindt zijn weg naar diverse grootgebruikers in Retail, Foodservice en luchtvaartcatering in binnen- en buitenland.

Wat mag jij verwachten?

Passie voor kwaliteit en het afleveren van de mooiste producten staat hoog in het vaandel. Ook staat kwaliteit van medewerkers hoog op de lijst, continu wordt je geschoold om de kwaliteit van het bedrijf en jezelf op niveau te houden.

Wat verwachten wij?

Je hebt minimaal een MBO bakkersopleiding afgerond en hebt affiniteit of ervaring met banketproducten. Je werkt nauwkeurig, ook onder tijdsdruk en je bent flexibel. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een productieomgeving of het grootbedrijf met machinale productie. Uiteraard heb je geen negen tot 5 mentaliteit en bent bereid om in twee ploegen te werken (dit is niet altijd het geval).

Naast een prettige, collegiale werksfeer waarbij je veel ruimte is voor eigen initiatieven hoort een marktconform salaris dat in lijn is met de zwaarte van de functie en jouw werkervaring.
Ben je geïnteresseerd in deze functie reageer dan snel via de button “solliciteer direct”

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 17-09-2020
  • Vacaturenummer: 1718

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl