Banketbakker Droog Banket in de Bollenstreek

#

Wat ga je doen?

Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een ervaren banketbakker voor het droog banket. Je komt te werken in een (h)echt familiebedrijf waar plezier, passie en kwaliteit goed samen gaan. In deze groot ambachtelijke bakkerij word je als banketbakker een onderdeel van de bakkersfamilie.

In deze fulltime functie kom je te werken in een team van banketbakkers en ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de productie van het droog banket. Dit doe je op verschillende werkdagen tussen 04:00 uur en 22:00 uur.

Waar ga je werken?

Onze klant is een (h)echt familiebedrijf dat al 110 jaar bestaat. Deze bakkerij kenmerkt zich door passie, plezier en kwaliteit. De medewerkers voelen zich een onderdeel van de familie. De structuur in de bakkerij kenmerkt zich door de korte lijntjes, iedereen heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil het beste product maken voor de klant.

Wat mag jij verwachten?

Van het zuiverste meel tot de uiteindelijke lekkernij die met de klant meegaat. De broden, taarten en gebakjes van onze klant zijn niet zomaar producten, het zijn beloftes die iedere dag met veel plezier en passie worden gemaakt. Het liefst net weer wat beter dan die dag ervoor. En dat proef je!

Wat verwachten wij?

We zoeken een ervaren banketbakker die een voorkeur heeft voor de droge kant van het banket. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
- Het assisteren bij het bereiden van diverse degen;
- bereiding van halffabricaten zoals o.a. saucijzenbroodjes, gevulde koeken, boterkoeken en amandelbroodjes;
- Het vullen van diverse producten;
- Het verpakken van producten.

Ben jij per direct beschikbaar, ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie en wil je hiervoor in aanmerking komen? Neem dan z.s.m. contact met ons op en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Zuid Holland
  • Startdatum: 18-06-2020
  • Vacaturenummer: 1683
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl