Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

#

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een banketbakker die kwaliteit hoog in het vaandel staan heeft en in staat is om zijn of haar collega`s te motiveren. Je komt in een moderne banketbakkerij te werken, in een team met meerdere collega`s en de werkzaamheden zijn wisselend te noemen. In deze fulltime functie werk je in een systeem waarin je per 3 weken, 2 weken dagdiensten draait van 06:00 uur tot 14:30 uur en 1 week nachtdienst van 00:00 uur tot 08:00 uur.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een zeer moderne ambachtelijke brood- en banketbakkerij met daarbij 10 winkels in oost-Nederland. Ook vindt er afzet plaats via het derde kanaal.

Bedrijfscultuur

Het bedrijf kenmerkt zich door een zeer moderne uitstraling en bakkerij. Door recentelijke nieuwbouw is een kwalitatief hoogwaardige en volledig ingerichte bakkerij ontstaan waar zowel nat als droog wordt gefabriceerd. De banketbakkerij is volledig gescheiden van de broodbakkerij. Daarnaast heeft het bedrijf ook een zeer sociaal karakter. Dit uit zich niet alleen door een zeer platte organisatie, maar ook door ondersteuning op maatschappelijke projecten.

Functie vereisten

· Afgeronde banketbakkersopleiding.
· Enkele jaren (zelfstandige) ervaring in een bakkerij is een must.
· Je hebt goede communicatieve vaardigheden, nauwkeurig en bent toegankelijk.
. Flexibele instelling
. Hands-on-mentaliteit
. Motivator

Naast werken in een zeer modern bedrijf met een leuke werksfeer ontvang je een goede beloning conform de bakkers cao. Ook zijn er volop (door) groeimogelijkheden.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 13-08-2019
  • Vacaturenummer: 1563

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl