Bakker/ operator productie omgeving Rotterdam

#

Wat ga je doen?

In deze fulltime functie (38 uur in wisselende diensten incl. weekenden) ben je verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige productieproces aan 3 lijnen (vloerbrood, busbrood en kleinbrood). Je bent een operator productie met een actieve werkhouding die graag verantwoordelijkheid neemt en werkt volgens de geldende veiligheids-, huis- en hygiëneregels. De werktijden in deze bakkerij zijn, 06:30 tot 14:30, 14:30 tot 22:30 en 22:30 tot 06:30.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een toonaangevend familiebedrijf dat al jaren actief is in de bakkerijwereld. Voortdurend zijn zij bezig met het op peil brengen van de waarde van zowel brood als banket. Dit doen zij door kwalitatief hoogwaardige producten te produceren in zeer moderne bakkerijen verspreid door heel Nederland.

Wat mag jij verwachten?

Deze klant wordt gekenmerkt als een familiebedrijf. Een belangrijke wens is flexibel blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. Binnen de bakkerij is er op termijn altijd de mogelijkheid om door te groeien.

Wat verwachten wij?

Je beschikt over minimaal MBO 3 werk- en denkniveau en hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief vaardig, collegiaal, kunt goed in een team werken, computervaardig, bereid op zaterdag en zondag te werken en waar nodig flexibel in werktijden. Je bent een operator productie met een actieve werkhouding en die graag verantwoordelijkheid neemt.

Samenvatting
Functie: operator/ productie
Periode : lange termijn
Locatie: Rotterdam
Bedrijf: industriële bakkerij met een platte organisatiestructuur
Werktijden: 06:30 tot 14:30, 14:30 tot 22:30 en 22:30 tot 06:30
Salaris: salarisschaal 3 of 4 cao bakkersbedrijf industrieel
Kansen: de mogelijkheid door te groeien binnen de bakkerij
Nodig is: minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke
functie
Inzet: 38 uur per week in wisselende diensten inclusief het weekend
Vervoer: zelfstandig op locatie kunnen komen

Ben jij per direct beschikbaar, bereidt om in een ploegendienst te werken, woon je in de omgeving van Rotterdam en wil je onderdeel van zijn de grootste bakkersfamilie van Nederland? Neem dan z.s.m. contract met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Zuid Holland
  • Startdatum: 21-10-2020
  • Vacaturenummer: 1681
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl