Bakker/ operator productie omgeving Bunschoten

#

Wat ga je doen?

Als bakker/ operator productie, 3 ploegen, weet jij in de bakkerij als geen ander de juiste ingrediënten te mengen voor het perfecte deeg. Je bedient vervolgens de machine om daarin de geplaatste deegvormen machinaal te vullen, zodat je het brood op de juiste manier af kan laten bakken. Je gaat altijd voor een uitstekend en heerlijk eindproduct!
Naast deze werkzaamheden ben je natuurlijk ook bereid om je handen uit de mouwen te steken voor andere klussen en het schoonhouden van je werkplek en -omgeving.
Het bedrijf is op zoek naar een bakker die zo spoedig mogelijk beschikbaar is.

Waar ga je werken?

Deze opdrachtgever produceert zowel banket als brood producten op 2 locaties in de omgeving van Amersfoort. Naast een semi industriële bakkerij (die meer oogt als een ambachtelijke bakkerij) beschikken ze ook over een volledig biologische bakkerij. Hierdoor zijn de werkzaamheden zeer divers en dynamisch. In de goed onderhouden bakkerij zit een goede routing. Hier produceren zij zowel groot als klein brood, ambachtelijke broden, desembroden, maar ook glutenvrij en teffbrood staan op de assortimentslijst. Naast de diverse broodlijnen staan tevens twee banketlijnen voor de productie van o.a. gevulde koeken en saucijzenbroodjes.

Wat mag jij verwachten?

Naast oog voor kwaliteit in de bakkerij heeft dit bedrijf ook oog voor haar personeel, juist door een veranderende koers zal investeren in personeel net zo belangrijk zo niet belangrijker worden. Ook staan ze erg open voor nieuwe inbreng welke nieuw personeel met zich mee zal brengen. Ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Er wordt gewerkt in een 3-ploegendienst waarbij er doorgaans op zondagavond opgestart wordt. De werktijden zijn 06:00 tot 14:00 – 14:00 tot 22:00 en 22:00 tot 06:00 uur.

Wat verwachten wij?

We zoeken een bakker/ operator productie die:
- Fulltime beschikbaar is;
- In het bezit van een bakkers opleiding is;
- Ervaring heeft in een bakkerij ambachtelijk of industrieel;
- Bekend is met HACCP;
- Een flexibele instelling heeft( i.v.m. 3 ploegen);
- De Nederlandse taal beheerst;
- Zichzelf inzet om het beste uit jezelf te halen.

Naast een goed salaris en vergoedingen conform de bakkers cao biedt deze opdrachtgever ruimte voor ontwikkeling. Ook worden jouw ideeën gehoord en uitgevoerd. Wil je in aanmerking komen voor deze functie? Reageer en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Utrecht
  • Startdatum: 19-09-2020
  • Vacaturenummer: 1720

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl