Bakker / Operator Noord-Holland

#

Wat ga je doen?

In deze functie zal je je bezig houden met diverse lijn werkzaamheden. Je verhelpt kleine storingen en stel de machines zodanig af dat er een perfect product van de band rolt. De werkzaamheden worden met name in de twee ploegen uitgevoerd. De werktijden zijn: van 04:00 tot 12:00 en van 12:00 tot 20:00 uur.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een industriële bakkerij in de omgeving van Alkmaar. Via het supermarktkanaal brengt onze opdrachtgever dagverse en houdbare brood- en banketproducten op de markt.
Dit familiebedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige industriële brood- en banketbakkerij. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer van deze dynamische en groeiende organisatie.

Wat mag jij verwachten?

Het bedrijf kenmerkt zich door de echte Noord-Hollandse werkers mentaliteit, de mouwen opstropen als het moet maar ook een zeer sociale kant als het nodig is. Ruimte voor ontwikkeling en opleiding is er zeker en investeren in het personeel één van de standaarden.

Wat verwachten wij?

We zoeken mensen die flexibel zijn ingesteld en van aanpakken weten. Daarnaast heb je een relevante opleiding en werkervaring. Ook heb je enig technisch inzicht om kleine storingen te verhelpen.

Ben je op korte termijn beschikbaar en geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan z.s.m. contact met ons op.

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 27-02-2020
  • Vacaturenummer: 1334

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl