Bakker groot ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

#

Beschrijving

In deze fulltime functie zal je bezig houden met het volledige proces van voorbereiden, bakken en nabewerken van klein- en grootbrood. Hierbij maak je gebruik van handmatige instrumenten en (deels geautomatiseerde) machinale hulpmiddelen. Je kan vanaf recept de productie starten en uiteindelijk een kwalitatief mooi product afleveren. Je bent in staat om te werken volgens hygi├źneregels en houdt ook de werkplek tip top in orde.

Het bedrijf

Zeven dagen per week worden er bij deze Bakkerij honderden verschillende broden en broodjes gebakken. Daarnaast worden er in de eigen banketbakkerij producten zoals de fameuze appeltaart en een groot assortiment koffiebroodjes, hartige snacks en koek gemaakt.

Bedrijfscultuur

Kwaliteit, mooie producten, ontwikkeling, biologisch, ambachtelijk. Dit zijn zomaar een aantal steekwoorden waar onze opdrachtgever voor staat.

Functie vereisten

Je beschikt over een bakkersopleiding of ruime ervaring in een soortgelijke functie in de bakkerij. Heb je nog niet zoveel ervaring maar wel een opleiding, dan ben je ook meer dan welkom Je bent flexibel in de werktijden , wisselende diensten (dag/avond/nacht/weekend) zijn geen probleem. Je bent woonachtig in Amsterdam of directe omgeving en bent in staat om op eigen gelegenheid op locatie te komen (openbaar vervoer is hier geen optie)

Naast het werk in een mooi ambachtelijk bedrijf kom je te werken in een team met veel sfeer. Je krijgt een afwisselende baan waarin je veel kan leren. Daarnaast ontvang je een net salaris conform bakkers cao. Uiteraard ontvang je toeslagen over onregelmatige uren conform deze cao.

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 15-05-2019
  • Vacaturenummer: 1562

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl