Bakker ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

#

Beschrijving

In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten. In deze functie kun je zelfstandig (leren) werken ook heb je mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je produceert naast groot en kleinbrood ook banket (geen natgebak) korstwerk, stukswerk en bladerdeeg producten. De werkzaamheden worden in een wisselend rooster uitgevoerd. Nachtdienst van 23:00-07:00 en in de dagdienst van 6:00 tot 15:00.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ambachtelijke bakkerij in hartje Amsterdam. Dit familiebedrijf staat al jaren garant voor kwaliteit en mooie producten. In de bakkerij wordt een breed assortiment van brood en banketproducten (geen natgebak) geproduceerd. Op een viertal eigen verkooplocaties in en rond Amsterdam worden deze producten verkocht. Tevens vindt er afzet plaats via broodventers en levering aan horeca.

Bedrijfscultuur

Tijd voor verandering, dat is waar het bedrijf nu voor staat. Ze willen de slag naar een nog moderner bedrijf maken. Een bedrijf waar je als medewerker telt, jouw stem moet belangrijk zijn en dit van verkoop tot de bakkerij. Ontwikkelen als medewerker en vrijheid om als zelfsturend team te opereren, uiteraard wordt hier een stuk verantwoordelijkheid voor terug gevraagd.

Functie vereisten

Je hebt een achtergrond als bakker en enkele jaren ervaring. Bij voorkeur heb je ervaring met desem en banket. Heb je dit niet dan is dat geen probleem, ruimte voor ontwikkeling is er volop.
Je zal alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren in bakkerij. Je bent een echte teamplayer en bedrijfsbelang gaat voor eigen belang.

Naast een uitstekende salarieerring conform bakkers CAO krijg je in deze functie de ruimte om te ontwikkelen en te leren door te doen.
(heb je altijd al de wens gehad om te verhuizen naar Amsterdam, dan kan dat er is een betaalbare woonruimte beschikbaar boven een van de locaties beschikbaar in Amsterdam Zuid)

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 15-05-2019
  • Vacaturenummer: 1560

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl