Assistent broodbakker omgeving Twente

#

Wat ga je doen?

In de deze functie ondersteun je het team van broodbakkers, je bereidt ingrediënten voor en zorgt dat voorraden op orde blijven. Jij bent ook degene die ervoor zorgt dat er volgens de hoogste hygiënenorm kan worden gewerkt. In deze functie zal je ook meer en meer leren over het vak van broodbakker. Je werkt in dezelfde diensten mee als de broodbakkers en je start tussen 20:30 en 23:00 uur. Uiteraard ontvang je hiervoor een goede vergoeding volgens de cao-bakkersbedrijf.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een zeer moderne ambachtelijke brood- en banketbakkerij. Dit echte familiebedrijf is sterk groeiende en heeft al bijna 20 winkels in oost-Nederland. Daarnaast leveren ze aan supermarkten en horecabedrijven. In een zeer moderne bakkerij wordt er op ambachtelijke wijze zowel brood als banket geproduceerd, verpakt en naar de diverse afzetlocaties verzonden.

Wat mag jij verwachten?

Naast het werken met pure ambachtelijke producten heerst er een gezonde werksfeer waarnaast hard werken ook tijd is voor een lolletje en, als het weer mogelijk is, worden er met regelmaat evenementen voor het personeel georganiseerd. De beloning binnen het bedrijf is in overeenstemming met cao-bakkersbedrijf en uiteraard telt jouw werkervaring daarbij mee. Ook een uitstekende regeling voor gebruik van de eigen producten hoort bij de arbeidsvoorwaarden!

Wat verwachten wij?

• Je hebt een goede dosis doorzettingsvermogen
• Je bent een echte teamplayer Je hebt affiniteit met de bakkerij
• Je hebt ervaring met het werken in een food gerelateerde omgeving
• Je hebt geen problemen met avond- en nachtwerk
• Ook het werken in het weekend is geen probleem

Naast een uitdagende baan met veel leer mogelijkheden krijg je een net salaris volgens de cao-bakkersbedrijf . Je krijgt personeelskorting op brood en banketproducten, en ruimte voor ontwikkeling. Reiskosten op basis van locatie zijn bespreekbaar.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 21-12-2020
  • Vacaturenummer: 1758

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl