Artisanale broodbakker met leidinggevende capaciteiten te Groningen

#

Wat ga je doen?

In deze meewerkende functie zal je niet alleen ondersteuning bieden aan de huidige productieleider, maar ben je ook een echte “kartrekker”. Naast het produceren van de mooiste artisanale broodproducten van topkwaliteit zal je in samenspraak het volledige team aansturen. Je geeft begeleiding bij de werkzaamheden, stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat de medewerkers net iets beter gaan presteren. Je krijgt de ruimte om medewerkers intern op te leiden. Ook denk en help je actief mee in bij ontwikkelen van nieuwe producten.
In de bakkerij worden veel desemproducten gemaakt, maar ook de luxere producten zoals croissants, krentenbroden en stokbroden. Er wordt hier veel met de hand gewerkt: het opmaken van de broden gebeurt in de artisanale bakkerij allemaal met de hand. Pure ambacht!
De insteek is dat je uiteindelijk samen met de eigenaar de volledige bakkerij aan gaat sturen waarbij
gemiddeld 38 uren per week gemaakt zullen worden. De werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag en de tijden zullen variëren tussen de 2:00 en 11:00 uur.

Waar ga je werken?

Deze bakkerij in Groningen, heeft 1 productiebakkerij, meerdere eigen winkels en levert veel aan bedrijven en horeca. Deze bakkerij bestaat al ruim 25 jaar en heeft veel passie voor het bakkersvak. Exclusiviteit, superieure kwaliteit, tastbare ambachtelijkheid en aandacht staan centraal. In verband met groei en de toekomstige pensionering van de huidige productieleider ontstaat deze uitdagende vacature.

Wat mag jij verwachten?

Alle bakkers hebben bij deze bakkerij passie voor het bakkersvak en willen er gezamenlijk voor zorgen dat alleen de allerbeste en -lekkerste producten gemaakt worden. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe trends, nieuwe technologieën en blijven innoveren zijn dingen die zij graag zien. Hier krijgen medewerkers dan ook alle vrijheid in.

Wat verwachten wij?

- Opleidingsniveau: Broodbakker niveau 4
- Werkervaring: werkervaring als (artisanale) broodbakker
- Type persoon: een harde, zelfstandige werker die leergierig is en graag bezig is met het ontwikkelen van zichzelf en nieuwe producten. Ook goed kunnen samenwerken binnen een team is erg belangrijk.
- Houding en gedrag: handen uit de mouwen willen steken en géén 9-17 mentaliteit
- Leidinggevende skills
- Rijbewijs: B

- Werk in een leuk dynamisch team van 5 bakkers
- Ruimte voor eigen initiatief en innovatie
- Werken in een open bakkerij
- 38-urige werkweek
- Functie voor langere tijd
- Salaris en toeslagen conform cao bakkersbedrijf
- Eventuele woonruimte kan voor gezorgd worden

Details

  • Regio: Groningen
  • Startdatum: 03-06-2020
  • Vacaturenummer: 1678

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl