Ambachtelijk broodbakker omgeving Amsterdam

#

Wat ga je doen?

Word jij gelukkig van het oude ambacht van broodbakken? Word je blij van een mooi brood van pure ingrediënten en ga je hierbij af op je gevoel, reuk en intuïtie. Ben jij iemand die het originele ambacht van broodbakken beheerst of heb je er veel affiniteit mee. Houd jij daarnaast van aanpoten en ben je van nature een georganiseerd persoon? Dan hebben we de perfecte vacature voor jou! Want in de deze ambachtelijke bakkerij komt het neer op precisiewerk en goede timemanagement.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een ambachtelijke bakkerij in hartje Amsterdam. Dit familiebedrijf staat al jaren garant voor kwaliteit en mooie producten. De bakkers staan ’s-ochtends vroeg nog met de handen in het deeg. Zoals het eigenlijk hoort. Alle broden, broodjes en traktaties worden door de bakkers zelf gemaakt, naar eigen recept. De klanten weten deze bakkerij te vinden voor al dit ambachtelijk lekkers.

Wat mag jij verwachten?

De keuze voor heerlijk ambachtelijk brood wil niet zeggen dat deze bakkerij ouderwets is, integendeel. Ze houden van moderne, efficiënte productie en bedrijfsvoering. De medewerkers houden van een tevreden klant door een goed contact. De bakkers willen samen met de medewerkers bijleren om de klant maar ook zichzelf als mens een dienst te bewijzen.
De medewerkers van deze ambachtelijke bakkerij maken het verschil en daarmee is ons brood heerlijk en goed!

Wat verwachten wij?

In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten. In deze functie kun je zelfstandig (leren) werken ook heb je mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je produceert naast groot en kleinbrood ook banket (geen natgebak) korstwerk, stukswerk en bladerdeeg producten. De werkzaamheden worden in een wisselend rooster uitgevoerd in de ochtend en middag. (geen nachtwerk dus!)

Wat wordt er gezocht?:
- Ervaring in de oude broodbakkers ambacht: dit is een grote pre
- MBO werk- en denkniveau
- De durf en ervaring om tijdens het bakproces flink wat handmatige ingrepen te doen zoals; samenstellen en decoreren van het deegstukken, afwerken van speciale broodsoorten, berekeningen en afwegingen maken.
- Flexibiliteit in uren: Shifts van 04.00 – 12.00 : 13.30 – 23.00 : 08.00 – 17.00 uur

Wat wordt er geboden?
- Flexibiliteit en ruimte voor eigen initiatieven
- Een marktconform salaris en mogelijkheden tot groei en (vak)ontwikkeling
- Een dynamische omgeving van collega’s en klanten in Amsterdam Zuid
- Een lekkere werkplek in Amsterdam waar het altijd naar versgebakken brood ruikt
- Extra’s; zoals deelname aan professionalisering sessies, workshops en andere trainingen op het gebied van het bakkersambacht

Woon je in de omgeving van Amsterdam en ben jij de broodbakker die wij zoeken voor deze bakkerij? Neem dan z.s.m. contact op en reageer op deze vacature!

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 14-08-2020
  • Vacaturenummer: 1703
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl