Allround Patissier omgeving Hilversum

#

Wat ga je doen?

In de winkel zal je als eerste taak hebben om klanten te voorzien van de mooiste producten. Dit doe je met een grote glimlach en doordat je zelf de producten maakt zal de klanten nog enthousiaster kunnen maken om ze af te nemen.

Waar ga je werken?

Deze patisserie werkt op het hoogst mogelijke niveau, met oog voor elk detail worden de meest mooie maar vooral ook lekkerste producten vervaardigd. Voor de klanten is het elke keer weer een feestje om langs te komen. Dit gevoel willen ze dan ook meegeven aan elke klant. De winkel en productieruimtes zijn tiptop in orde.

Wat mag jij verwachten?

Je komt te werken in hecht team met een fijne werksfeer waar veel gespecialiseerde ervaring aanwezig is. Je gaat hier aan het werk om te lekkerste en mooiste producten te maken.
Je werkt tijdens openingstijden van de winkel en de zaterdag hoort hier ook bij. Bedrijf ligt op een steenworp afstand van OV en ook een eigen parkeerplaats is aanwezig.

Wat verwachten wij?

Wij zijn opzoek naar een patissier die:
• Ervaring heeft met het patissiers-vak
• Je hebt productkennis van chocolade en patisserieproducten
• Je werkt altijd secuur en netjes

Ben jij een patissier in de omgeving van Hilversum, twijfel dan niet en reageer via onze website en stuur je cv mee zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 26-03-2021
  • Vacaturenummer: 1792

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl