Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

#

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele broodproductie. Dit doe je voor eigen vestigingen en een stuk derde kanaal. De productie zal bestaan uit de ‘gewone’ kleinbrood en grootbrood productie. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je de lokale specialiteiten kan bereiden. Het betreft bij voorkeur een functie voor langere tijd, in overleg is seizoenswerk mogelijk.

Waar ga je werken?

In de bakkerij heerst een gezellige sfeer waarbij uiteraard ook hard gewerkt wordt. Het team bestaat uit totaal 9 bakkers die verantwoordelijk zijn voor zowel de brood- als de banketproductie. In elke dorp op dit eiland heeft de bakkerij een vestiging waar voor de vaste klanten en de toeristen de lekkerste producten en specialiteiten voorgeschoteld worden. De werkdagen en werktijden zijn in overleg. De bakkerij is het hele jaar door 6 dagen per week geopend, van april tot oktober zelfs 7 dagen per week.

Wat mag jij verwachten?

Deze ambachtelijke bakkerij heeft 4 eigen vestigingen en een grote productie derde kanaal, aan hotels, campings, restaurants en lunchrooms. Sinds 1910 is deze bakkerij een begrip op de Waddeneilanden en is de 5e generatie werkzaam in de bakkerij.

Huisvesting wordt aangeboden door de eigenaren van de bakkerij. Tevens is het in overleg mogelijk om het hele gezin mee te nemen naar dit mooie eiland. Vrije dagen zijn in overleg

Wat verwachten wij?

Wij verwachten van deze bakker dat zij/hij:
- Relevante werkervaring heeft in een soortgelijke functie;
- Een afgeronde opleiding tot broodbakker hebt, MBO niveau 3;
- Hard kan werken maar ook zeker van een grapje houdt;
- Het niet erg vindt om in het weekend te werken;
- Het niet erg vindt om vroeg te beginnen met de broodproductie;
- Kan en wil doorgroeien tot zelfstandig werkend broodbakker.

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie, zie jij het helemaal zitten om aan de slag te gaan op dit mooie eiland en ben je op korte termijn en voor langere tijd beschikbaar? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 24-01-2020
  • Vacaturenummer: 1643
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl