Allround broodbakker omgeving Doorn

#

Wat ga je doen?

Ben jij een bakker/ ovenist? Dan is deze vacature zeker weten iets voor jou! Door een verschuiving in het personeelsbestand komt er binnen het bestaande team van 7 bakkers een plek vrij voor een ovenist. In deze functie wordt gestart om 00.00 tot 08.00, 5 dagen in de week, op vrijdagmiddag start je om 16:00 uur tot 24:00 uur. Het betreft een fulltime functie, je bent een dag vrij in de week, dit is in overleg met het bestaande team.

Waar ga je werken?

Onze klant in de omgeving van Doorn staat voor een gerespecteerde bakkerij in hoogwaardige verse broodproducten die worden afgezet in de Foodretail en Foodservice. Groei gaat hand in hand met gemotiveerd personeel. Om dit te realiseren en te behouden staan de broodbakkers al om 00.00 uur klaar om een dagvers product te maken.

Wat mag jij verwachten?

Het bedrijf voldoet aan alle eisen die zijn vastgelegd in de hygiëne- en voedselveiligheidscode voor de brood- en banketbakkerij. Tevens is een er sprake van een vergaande automatisering binnen deze bakkerij, wat de werkzaamheden vergemakkelijkt.

Wat verwachten wij?

Voor deze functie zoeken we een ovenist die:
- relevante ervaring heeft;
- in het bezit is van rijbewijs B
- fulltime beschikbaar is;
- bereid is om in de nachten te werken;
- bekend is met hygiëne- en voedselveiligheidscodes.
- in de directe omgeving van Doorn woont.

Ben jij een ervaren ovenist, woon je in de omgeving van Doorn en ben je op korte termijn beschikbaar? Neem dan z.s.m. contact met ons op.

Details

  • Regio: Utrecht
  • Startdatum: 23-10-2020
  • Vacaturenummer: 1737
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl