Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

#

Wat ga je doen?

Je zal je bezighouden met de productie van dagverse brood en banketproducten. Zowel groot als kleinbrood wordt in een luxe assortiment aangeboden. Ook zal je leren de lokale specialiteiten te maken. De werktijden zijn van 03.00-11.00/11.30 en op de zondag wordt niet gewerkt.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een ambachtelijke bakkerij op een van de mooiste Waddeneilanden. In verband met seizoen drukte zoeken wij per direct uitbreiding op het huidige team. Je zal je bezighouden met allround werkzaamheden op gebied van brood en banket.

Wat mag jij verwachten?

Er heerst een informele sfeer in de bakkerij, maar je je neemt wel verantwoordelijkheid in je werk. Je werkt in een klein maar hecht team en er is ook zeker de mogelijkheid om flink bij te leren als dit nodig is. Naast een marktconform salaris ontvang je uiteraard toeslagen volgens de cao-bakkersbedrijf. Omdat het niet mogelijk is om dagelijks te reizen wordt er verwacht dat je je vestigt op het eiland, woonruimte wordt aangeboden door de opdrachtgever.
Het betreft een vacature voor sowieso de volledige zomerperiode, maar wil je je voor de lange termijn vestigen dan kan dat zeker ook! We zoeken een broodbakker, banketbakker of een brood- en banketbakker. Er wordt gewerkt van dinsdag tot en met zaterdag. Een vrije dag in het begin van de week is bespreekbaar. De werkweek is minimaal 38 uur.

Wat verwachten wij?

• Opleiding richting bakkerij
• Ervaring in brood
• Ervaring in banket is een pré
• Je bent een doorzetter en in staat om onder druk te presteren

Deze mooie en unieke uitdaging kunnen we ook elke schoolverlater met de nodige stagervaring aanbevelen!

Details

  • Regio: Friesland
  • Startdatum: 08-03-2021
  • Vacaturenummer: 1677

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl